Κοζάνη: Συνελήφθη 50χρονος που απέσπασε από πατέρα και γιο πάνω από 520.000 ευρώ

PACIFIC-SUN

Στη σύλληψη 50χρονου προχώρησαν αστυνομικοί, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως υπάλληλος εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας, απέσπασε τμηματικά από τους επιχειρηματίες (πατέρας 65 ετών – γιος 33 ετών), περισσότερα από 520.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε καταγγελία των δύο επιχειρηματιών σύμφωνα με την οποία, κατά το χρονικό διάστημα από 30 Μαρτίου 2022 έως 30 Σεπτεμβρίου 2023, Ο 50χρονος τους απέσπασε τμηματικά 528.761 ευρώ με το πρόσχημα πληρωμής παραβόλων και της έκδοσης σχετικών αδειών που αφορούν σε επιχειρηματικά τους εγχειρήματα. Σύμφωνα με την καταγγελία, το χρηματικό ποσό προοριζόταν να καταβληθεί στον έτερο συνεργό με τον οποίο ο 65χρονος είχε μόνο τηλεφωνική επικοινωνία.

Το απόγευμα της 7ης Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε νέα τηλεφωνική επικοινωνία του 65χρονου με το συνεργό του συλληφθέντα, ο οποίος ζήτησε επιπλέον καταβολή χρηματικού ποσού, που θα καταβαλλόταν στον 50χρονο, για υποτιθέμενη πληρωμή παραβόλων σχετικά με επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας.

Σε προκαθορισμένο ραντεβού, το πρωί της Παρασκευής στην Κοζάνη, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 50χρονος, ο οποίος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό που απέσπασε επί τόπου από τον 65χρονο, το οποίο και του αποδόθηκε άμεσα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής