Κινητοποίηση εργαζομένων Εθνικής Ασφαλιστικής στο Σύνταγμα

Πορεία από τα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι και στη συνέχεια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος, για να αποτρέψουν την πώληση της εταιρίας σε ξένα κεφάλαια και για να παραμείνουν στην εθνική οικονομία τα επενδεδυμένα κεφάλαια των αποθεματικών της.

PACIFIC-SUN

Οι εργαζόμενοι στο κάλεσμα τους καλούσαν τους συναδέλφους τους να δώσουν δυναμικό παρόν «στη συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λ. Συγγρού 103-105 στις 07:00 π.μ., περιφρουρώντας την απεργία μας  και στην πορεία που θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. για τη Βουλή».

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν «όλοι μαζί, μαζί με τους συναδέλφους μέσω ICAP – που η διοίκηση της εταιρίας συνεχίζει να τους θεωρεί συναδέλφους δεύτερης κατηγορίας – θα διαδηλώσουμε απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να μας ξεπουλήσουν».

Καλούσαν ακόμη τους «συνταξιούχους συναδέλφους, το παραγωγικό δίκτυο, τις γραμματείς ζωής, τους φορείς και τα σωματεία που θέλουν να δηλώσουν αλληλεγγύη στον αγώνα μας, κάθε πολίτη που δεν θέλει να δει να ξεπουλιέται ακόμα μια κερδοφόρα ελληνική επιχείρηση».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής