To KEΘΕΑ αποχαιρετά τον επίτιμο πρόεδρό του Νίκο Κούνδουρο

Με αφορμή τον θάνατο του σκηνοθέτη Νίκου Κούνδουρου, το ΚΕΘΕΑ, στο οποίο ήταν επίτομος πρόεδρος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι «ο Νίκος Κούνδουρος δεν υπήρξε μόνο μια ξεχωριστή μορφή της ελληνικής τέχνης στον 20ο αιώνα, αλλά και ένας βαθιά προοδευτικός άνθρωπος που υποστήριζε έμπρακτα το όραμα μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς».

PACIFIC-SUN

Με αφορμή τον θάνατο του σκηνοθέτη Νίκου Κούνδουρου, το ΚΕΘΕΑ, στο οποίο ήταν επίτομος πρόεδρος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι «ο Νίκος Κούνδουρος δεν υπήρξε μόνο μια ξεχωριστή μορφή της ελληνικής τέχνης στον 20ο  αιώνα, αλλά και ένας βαθιά προοδευτικός άνθρωπος που υποστήριζε έμπρακτα το όραμα μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς».

Η ανακοίνωση του ΚΕΘΕΑ

Με μεγάλη θλίψη το ΚΕΘΕΑ υποδέχτηκε την είδηση  του θανάτου του επίτιμου προέδρου του Νίκου Κούνδουρου.  Εκλεγμένος δύο φόρες πρόεδρος του άμισθου Δ.Σ του ΚΕΘΕΑ το διάστημα 1993-1995 βρισκόταν πάντα κοντά στον οργανισμό και στην προσπαθεια για απεξάρτηση και κοινωνική ένταξη. Το ΚΕΘΕΑ αποχαιρετά στο πρόσωπο του Νίκου Κούνδουρου όχι μόνο έναν κορυφαίο δημιουργό  αλλά και έναν δικό του άνθρωπο, και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής