Κέρκυρα: Άκαρπες οι έρευνες για την 80χρονη αγνοούμενη Μαρία Κόλλα

PACIFIC-SUN

Χωρίς αποτέλεσμα είναι οι έρευνες που πραγματοποιούνται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην περιοχή Κοκκίνι Κέρκυρας για τον εντοπισμό της 80χρονης Μαρίας Κόλλα. Η 80χρονη εξαφανίστηκε από το σπίτι της από τις 5 Σεπτεμβρίου και η εξαφάνισή της δηλώθηκε από τους συγγενείς της, στις 7 Σεπτεμβρίου, στην Ασφάλεια Κέρκυρας.

Στις έρευνες συμμετέχουν στελέχη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, εθελοντές διασώστες και μηχανήματα έργου, τα οποία «όργωσαν» το χωράφι της 80χρονης, το οποίο βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το σπίτι της. Από την πρώτη στιγμή, οι συγγενείς της απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή την δει, να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 6937881338 – 6909928141.

Συγγενικό της πρόσωπο με το οποίο οι dytikesmaties.gr ήρθαν σε επικοινωνία, δήλωσε ότι «αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βρεθεί. Είναι πολύ δύσκολο να μην ξέρεις που βρίσκεται ο άνθρωπός σου». Σε ερώτηση έχουν οποιαδήποτε πληροφορία από τις Αρχές, η απάντησή του ήταν αρνητική.

Ωστόσο, λόγω της παρέλευσης δεκαπέντε ημερών από την ημέρα της εξαφάνισης και τη μη ύπαρξη στοιχείων, ανάμεσα στις πιθανότητες που εξετάζονται σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και αυτή της εγκληματικής ενέργειας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής