Κατηγορούνται για ληστείες και κλοπές στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη, σε βάρος δύο ανδρών, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

PACIFIC-SUN

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν την 30 Απριλίου και την 4 Μαΐου αντίστοιχα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από κοινού και κατά μόνας κατ’ εξακολούθηση, από δράστες οργανωμένους για διάπραξη κλοπών τετελεσμένων και σε απόπειρα, ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, παράνομης οπλοφορίας και εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους :

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των εγκαλουμένων, στην διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5612818 του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής