Καταγγελία ΕΙΝΑΠ για απειλές ενάντια εργαζόμενων στο Ασκληπιείο Βούλας

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις απειλές που εκτοξεύτηκαν ενάντια σε εργαζόμενους του Ασκληπιείου Βούλας, οι οποίοι το μόνο «κακό» που θέλησαν να κάνουν ήταν η ανάδειξη των πραγματικών σοβαρών προβλημάτων του νοσοκομείου.

PACIFIC-SUN

Η ΕΙΝΑΠ τονίζει ότι «τα νοσοκομεία βρίθουν προβλημάτων. Εάν κάποιοι θέλουν να επικρατήσει “άκρα του τάφου σιωπή” από τους εργαζόμενους είναι πολύ γελασμένοι, είτε είναι Υπουργοί είτε Περιφερειάρχες είτε διοικητές».

«Το περιστατικό που κατήγγειλε το σωματείο του Ασκληπιείου Βούλας έρχεται να προστεθεί σε άλλα περιστατικά επίθεσης και συκοφάντησης σε εργαζόμενους όπως πρόσφατα στον Ευαγγελισμό, τον Άγ. Σάββα, το Αττικόν, τη Νίκαια κ.λπ», σημειώνει.

Η ΕΙΝΑΠ στην ανακοίνωσή της απαιτεί από τους κυβερνητικούς εκπροσώπους και τους διορισμένους των διοικήσεων να σταματήσουν τον αυταρχισμό και την τρομοκρατία και δηλώνει ότι θα συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο σε όποιον εργαζόμενο απειληθεί, άμεσα ή έμμεσα, όταν αναδεικνύει τα πραγματικά προβλήματα στον χώρο της Υγείας και αγωνίζεται για τη λύση τους.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής