Ηλεία: Συνελήφθη 66χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων

PACIFIC-SUN

«Πρωτάρης» ήταν o 66χρονος, που συνελήφθη για καλλιέργεια 80 δενδρυλλίων κάνναβης, στη θέση Βαρκός Μακρισίων Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου. Στην κατοχή του βρέθηκαν αναλυτικές οδηγίες για τηn καλλιέργεια των φυτών.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, σε δασική περιοχή, στα Μακρίσια Ηλείας, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, κατά την οποία οι αστυνομικοί εντόπισαν φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και συνέλαβαν τον 66χρονο καλλιεργητή.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και εκρίζωσαν συνολικά 80 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι εβδομήντα εκατοστά, ενώ κατασχέθηκαν διάφορα σκαπτικά εργαλεία, πλαστικά μπιτόνια, κενές συσκευασίες λιπάσματος και ένας ταχυδρομικός φάκελος που περιείχε 83 σελίδες με αναλυτικές οδηγίες για τη καλλιέργεια των φυτών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής