Η Κρήτη υποδέχεται το 2024 με βουτιές και υψηλές θερμοκρασίες

PACIFIC-SUN

Παρά το γεγονός ότι το ημερολόγιο δείχνει 4 Ιανουαρίου 2024, ο χειμώνας δεν καταφέρνει να κάνει το ντεμπούτο του. Ο ήλιος λάμπει έντονα και οι θερμοκρασίες αγγίζουν τους 20 βαθμούς Κελσίου στο Ηράκλειο, δημιουργώντας το ιδανικό κλίμα για τους λάτρεις της θάλασσας.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, άνθρωποι όλων των ηλικιών εκμεταλλεύτηκαν τη θερμοκρασία για μια δροσερή βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του Κρητικού πελάγους. 48 ώρες πριν από τον αγιασμό των υδάτων, οι παραλίες γέμισαν από κόσμο που αναζητούσε τη χαρά της «υγρής έκτασης» με θέα τον απέραντο γαλάζιο ουρανού.

Η ευκαιρία ήταν τέλεια για μία απρόοπτη ανάπαυλα από τη ρουτίνα του χειμώνα, με πολλούς κατοίκους της πόλης να εγκαταλείπουν προσωρινά την καθημερινότητα και να καταφεύγουν στην αμμουδιά.

Το Ηράκλειο έζησε σήμερα μια πρωτόγνωρη εικόνα: οικογένειες, φίλοι και ζευγάρια να δημιουργούν αξέχαστες στιγμές κάτω από τον φωτεινό χειμωνιάτικο ήλιο.

Ο αγιασμός των υδάτων, που ακολουθεί παραδοσιακά μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα είναι σίγουρα μια μοναδική εμπειρία φέτος, με τους Ηρακλειώτες να κρατούν ακόμη ζωντανές τις στιγμές της ξαφνικής ευκαιρίας που τους πρόσφερε ο καιρός, κάνοντας βουτιές και ξεχνώντας για λίγο τα συνηθισμένα χειμωνιάτικα δεδομένα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής