Γλυφάδα: Άνδρας αυτοκτόνησε μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο και επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

PACIFIC-SUN

Ρεπορτάζ: Αδάμ Αλεξόπουλος

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία για έναν 29χρονο άνδρα, ο οποίος αυτοκτόνησε μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο με την 23χρονη σύντροφό του και αστυνομική επιχείρηση, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 16:20 το μεσημέρι, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ αντιλήφθηκαν το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας επί της οδού Ικαρίας με έναν άνδρα να χτυπά την σύντροφό του στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον άνδρα να συνεργαστεί μαζί τους. Εκείνος αντιθέτως, ανέβηκε σε παρακείμενο όροφο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν περίοικοι άρχισε να απειλεί ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

Επί τόπου στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με στελέχη της ΟΠΚΕ, της ΕΚΑΜ και της Πυροσβεστικής. Ζητήθηκε συνδρομή και από ειδικό διαπραγματευτή, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόλαβε να αναλάβει υπηρεσία.

Ο 29χρονος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του 29χρονου μέσα στην πολυκατοικία, έστρεψε πάνω του το όπλο που είχε στην κατοχή του και αυτοπυροβολήθηκε. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος και τον βρήκαν νεκρό.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής