Εξιχνιάστηκε ληστεία σε κατάστημα στην πόλη της Δράμας

PACIFIC-SUN

Εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες των αστυνομικών, ληστεία σε βάρος ατόμου από δύο δράστες, που διαπράχθηκε στις 12 Φεβρουαρίου, σε κατάστημα ιδιοκτησίας του στη Δράμα. Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας γάντια, εισήλθαν σε κατάστημα, όπου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διάφορα καπνικά προϊόντα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν σε οικοδομή που διαμένει ο ένας δράστης μέρος από τα αφαιρεθέντα καπνικά προϊόντα τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στον δικαιούχο τους. Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο, ένα μαχαίρι και δύο κουκούλες full face.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής