Εξιχνιάστηκε ληστεία σε κατάστημα στο Κερατσίνι

Ένα χρόνο μετά εξιχνιάστηκε η ληστεία που είχε πραγματοποιηθεί σε κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, τον Σεπτέμβριο του 2015 στην περιοχή του Κερατσινίου.

PACIFIC-SUN

Η κλοπή των κινητών τηλεφώνων είχε διαπραχθεί, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2015 στο Κερατσίνι, όταν ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έσπασαν τη βιτρίνα καταστήματος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, εισέβαλαν σε αυτό, προκάλεσαν φθορές και αφαίρεσαν χρήματα από το ταμείο και διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων και δεκαοκτώ συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ύστερα από έρευνες και αξιοποίηση όλου του προανακριτικού υλικού, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή στην κλοπή εννέα ατόμων, εκ των οποίων τρεις, ένας 18χρονος υπήκοος Αλβανίας και δύο ημεδαποί ηλικίας 25 και 33 ετών, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου κατηγορούμενοι, μεταξύ άλλων για αδικήματα που εμπίπτουν στον νόμο περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί βεγγαλικών.

Ειδικότερα, στην οικία του 18χρονου, ο οποίος συμμετείχε στην κλοπή των κινητών τηλεφώνων, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία από τις συσκευές που είχαν αφαιρεθεί, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 463 γραμμαρίων και πλήθος συσκευασιών διακίνησης ναρκωτικών.

Στην οικία του 25χρονου, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία από τις συσκευές και δέκα φυσίγγια.

Στην οικία του 33χρονου, ο οποίος επίσης κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, πενήντα δύο φυσίγγια, τρεις κάλυκες και μία κροτίδα.

Επιπλέον, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής κατηγορούνται και οι υπόλοιποι έξι δράστες, στις οικίες των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ακόμη συσκευές.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής