Εξιχνιάστηκε κλοπή κοσμημάτων αξίας 10.000 ευρώ στο Αιτωλικό

Ενας 17χρονος συνελήφθη προχθές το απόγευμα στο Αιτωλικό, ο οποίος με δύο συνεργούς του απέσπασαν από οικία κοσμήματα, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο κουζίνας, σε οικία στο Αιτωλικό και αφαίρεσαν κοσμήματα, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Από την άμεση έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δυο δραστών, ενώ μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε ο 17χρονος και συνελήφθη, ενώ ο 22χρονος συνεργός του αναζητείται.

Ο 17χρονος και ο 22χρονος έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα και έχουν επιβληθεί σε βάρος τους περιοριστικοί όροι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής