Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης που βρέθηκε νεκρή στην Κόρινθο

Μία ακόμη υπόθεση ληστείας κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί με τη σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 20 και 32 ετών. Η ληστεία διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου σε βάρος ηλικιωμένης, η οποία βρέθηκε νεκρή εντός της οικίας της, στο χωριό Πουλίτσα Κορινθίας.

PACIFIC-SUN

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι δράστες διέρρηξαν την οικία της ηλικιωμένης και αφού την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, αφαίρεσαν ηλεκτρονική συσκευή, ποσότητα πετρελαίου και τρόφιμα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, από γυναίκα που την περιέθαλπε.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί, εντόπισαν προχθές το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας τον 20χρονο και τον 32χρονο και τους συνέλαβαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία περιλαμβάνει δύο ακόμη άνδρες – συνεργούς τους, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής