Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 31χρονου που διαπράχθηκε το 2014 στην Αθήνα

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 31χρονου αλλοδαπού, που διαπράχθηκε την 9η Ιουνίου 2014 στην Αθήνα.

PACIFIC-SUN

Αναφορικά με το ιστορικό της υπόθεσης, ο 31χρονος είχε βρεθεί νεκρός μεσημβρινές ώρες της 11ης Ιουνίου 2014, σε υπόγειο εγκαταλελειμμένου κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας και από τη νεκροψία-νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από ασφυξία λόγω περίσφιξης της τραχηλικής χώρας δια βρόχου.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, εξακριβώθηκε ότι δράστες είναι τρείς αλλοδαποί,  δύο άνδρες 51 και 53 ετών και 54χρονη αλλοδαπή γυναίκα, οι οποίοι μετά την τέλεση της ανθρωποκτονίας διέφυγαν από τη χώρα μας και αναζητούνται. 

Κατά το παρελθόν έχουν κατηγορηθεί και συλληφθεί -κατά περίπτωση- για ληστεία, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων, παράνομη κατακράτηση και μαστροπεία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε κύρια ανάκριση, ενώ σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία τελεσθείσα με δόλο από κοινού, ενώ αναμένεται να εκδοθούν και διεθνή εντάλματα συλλήψεως.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής