Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 29χρονου σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς

Οκτώ αλλοδαποί ηλικίας από 17 έως 26 ετών συνελήφθησαν χθες με εντάλματα γιατί επιτέθηκαν σε αγροτική περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς σε 29χρονο με σκοπό την ληστεία και με χρήση μαχαιριού τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

PACIFIC-SUN

Η ανθρωποκτονία του 29χρονου έγινε το βράδυ της 23 προς 24 Ιουλίου σε αγροτική περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς και η σορός του εντοπίστηκε το πρωί της 24ης, όπου έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και χτύπημα στο πρόσωπο.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι οι συλληφθέντες επιτέθηκαν στον 29χρονο που κινούνταν με ακόμα τρεις αλλοδαπούς με σκοπό την ληστεία αφαιρώντας χρήματα και κινητά τηλέφωνα και με την χρήση μαχαιριού ένας από αυτούς τραυμάτισε θανάσιμα τον 29χρονο.

Το τελευταίο διάστημα τα οκτώ άτομα είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με ιεραρχική δομή, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών σε βάρος αλλοδαπών, στην ευρύτερη περιοχή της Παιονίας.

Οι συλληφθέντες, μαζί με οκτώ ακόμα αλλοδαπούς ηλικίας από 19 έως 26 ετών εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο σε περιοχή του Κιλκίς, καθώς βρέθηκαν κρυμμένα στον χώρο και κατασχέθηκαν συνολικά 6 μαχαίρια και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 445 ευρώ και 10 κινητά τηλέφωνα, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις στο πλαίσιο της εγκληματικής τους δράσης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής