Εξιχνιάστηκαν κλοπές από οικίες στο Ναύπλιο

Τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οικίες σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί με τη σύλληψη ενός ανήλικου. Η δικογραφία περιλαμβάνει και ακόμη έναν 19χρονο και έναν 21χρονο.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες, τις τελευταίες μέρες, είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη κλοπών σε οικίες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι τα μέλη της συμμορίας, από τις 19 έως και τις 21 Οκτωβρίου διέπραξαν συνολικά τρεις κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε οικίες και από την δράση τους είχαν αφαιρέσει χρήματα και χρυσαφικά, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στα 5.300 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία αναμένεται να υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής