Εξιχνιάστηκαν κλοπές από καταστήματα στην Αργολίδα

Εξι κλοπές και απόπειρες εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα αστυνομικών, σε καταστήματα στο Ναύπλιο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο άτομα ηλικίας 22 και 26 ετών.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης της υπόθεσης, εξακριβώθηκε ότι οι δύο δράστες, τις τελευταίες δύο βδομάδες περίπου, είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη κλοπών σε καταστήματα, στο Ναύπλιο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι τα μέλη της συμμορίας, κατά το χρονικό διάστημα από την 2 έως και την 13 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, διέπραξαν συνολικά τέσσερις κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών σε καταστήματα.

Συνολικά, από την εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονική συσκευή, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στα 1.190 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής