Εξιχνιάστηκαν εννέα διαρρήξεις καταστημάτων στην Άρτα

Ενας 46χρονος συνελήφθη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα που διαπράχθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο στην πόλη της Άρτας, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 46χρονος χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, επέλεγε καταστήματα που βρίσκονταν κοντά ή μέσα σε στοές, προκειμένου να μη γίνεται αντιληπτός και αφού παραβίαζε τις κεντρικές εισόδους με διαρρηκτικά εργαλεία, αφαιρούσε κυρίως χρηματικά ποσά, αλκοολούχα ποτά και διάφορα αντικείμενα, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.

Όπως διακριβώθηκε, ο 46χρονος, εμπλέκεται στις εξής υποθέσεις διαρρήξεων – κλοπών που έγιναν στην πόλη της Άρτας. Την 31 Δεκεμβρίου μετά τα μεσάνυκτα, διέρρηξε κατάστημα εμπορίας ειδών καφέ, απ’ όπου αφαίρεσε ηλεκτρική συσκευή, διέρρηξε αρτοποιείο, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή. Αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να διαρρήξει κρεοπωλείο, διέρρηξε κομμωτήριο, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, έναν φορητό υπολογιστή καθώς και δύο ηλεκτρικές συσκευές και αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να διαρρήξει καφενείο.

Επιπλέον, διέρρηξε κομμωτήριο, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, διέρρηξε καφενείο, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή και φιάλες αλκοολούχων ποτών και διέρρηξε κατάστημα με γαλακτοκομικά προϊόντα, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή και διάφορα προϊόντα. Το βράδυ της Τετάρτης αποπειράθηκε να διαρρήξει οπωροπωλείο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, οπότε άρχισε να ξετυλίγεται το νήμα από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια – λοστός), σουγιάς, ζευγάρι κάλτσες που έφερε στα χέρια και έξι ναρκωτικά δισκία, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.

Σε βάρος του 46χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων, με την οποία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής