Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις οχημάτων στην Άμφισσα

Εννέα κλοπές και απόπειρα κλοπής από οχήματα κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί στην Άμφισσα με το σχηματισμό δικογραφίας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ενός 30χρονου και ενός 32χρονου.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, διακριβώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από τις 25 Ιουνίου 2017 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου 2018, οι δύο κατηγορούμενοι, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, ενέχονται στη διάπραξη συνολικά εννέα κλοπών – διαρρήξεων και μίας απόπειρας κλοπής – διάρρηξης οχημάτων.

Από την αστυνομία γίνεται μνεία ότι επέλεγαν ως υποψήφιους «στόχους» τους οχήματα, τα οποία οι ιδιοκτήτες τους είχαν σταθμεύσει είτε έξω από Κλειστό Γυμναστήριο, είτε έξω από Κοιμητήριο της περιοχής, ενώ παραβίαζαν αυτά, με την θραύση των παραθύρων τους, χρησιμοποιώντας κυρίως πέτρες.

Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη και εξακολουθητική δράση τους, περιλαμβάνει κυρίως χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και τσάντες με προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των θυμάτων.

Οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, κατά περίπτωση, για διάπραξη παρόμοιων και άλλων αδικημάτων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων συνεργών τους,.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής