Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις και κλοπές από οικίες και οχήματα στη Θεσσαλονίκη

Τρία άτομα ηλικίας 24, 26 και 27 ετών ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για περιπτώσεις διαρρήξεων οικιών και οχημάτων που διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα:

  • Ο 24χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης διάρρηξης αυτοκινήτου στο κέντρο της πόλης τον Αύγουστο του 2018, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε τρία κινητά τηλέφωνα, μία κάρτα μνήμης και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.
  • Τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους, ο 26χρονος διέρρηξε διαμέρισμα στην περιοχή της Πολίχνης, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, τρία ρολόγια, μία φωτογραφική μηχανή και διάφορα χρυσαφικά.
  • Ο 27χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης διαρρήξεων δύο αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή της Μικρής Βόλβης, τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο του 2018 αντίστοιχα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε χρηματικό ποσό, δύο κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Από την Ελληνική Αστυνομία σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν  τις αστυνομικές αρχές για συναφή αδικήματα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες έκνομες ενέργειες.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής