Εξιχνιάστηκαν δεκαεπτά κλοπές στη Λακωνία

PACIFIC-SUN

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, δεκαέξι περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής, κυρίως σε οχήματα, σε παραθαλάσσιες περιοχές της Λακωνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν στη Σκάλα Λακωνίας, δύο  άτομα ηλικίας 17 και 27 ετών αντίστοιχα.

Ειδικότερα, το πρωί της Παρασκευής στη Σκάλα Λακωνίας, οι δύο συλληφθέντες διέρρηξαν όχημα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 105χ ευρώ, και προσωπικά αντικείμενα. Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, εντόπισαν τους συλληφθέντες στη Σκάλα Λακωνίας και σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι από την 23η Μαΐου έως και την 21η Ιουλίου είχαν διαπράξει επιπλέον δεκατέσσερις περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής σε οχήματα, που ήταν σταθμευμένα σε παραθαλάσσια σημεία, καθώς και ω περίπτωση κλοπής τσάντας λουόμενου αλλοδαπού, αφαιρώντας συνολικά, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις 20.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατασχέθηκε το όχημα τους ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από τ o Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής