Εξιχνιάστηκαν 9 κλοπές και 2 απόπειρες από οχήματα στη Δράμα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, εννέα κλοπές από οχήματα και δύο απόπειρες, που διαπράχθηκαν από τις 16 έως και τις 22 Μαΐου, στην πόλη της Δράμας.

PACIFIC-SUN

Συνελήφθη προχθές τα ξημερώματα, στη Δράμα, ένας 33χρονος που είχε απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 33χρονος διέρρηξε εννέα οχήματα, προκαλώντας φθορές και εισήλθε σε δύο ακόμη ανασφάλιστα, αφαιρώντας από το εσωτερικό των εννέα, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 435 ευρώ περίπου, τρεις ηλεκτρονικές συσκευές, δύο  κινητά τηλέφωνα, μία εκκλησιαστική εικόνα, έξι ζευγάρια γυαλιά και διάφορα έγγραφα.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μέρος των αντικειμένων και χρημάτων που είχε αποσπάσει, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους, ενώ ο 33χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής