Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές σε περιοχές της Ιστιαίας Ευβοίας

Τέσσερις κλοπές που διαπράχθηκαν το περασμένο μήνα σε περιοχές της Ιστιαίας κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών, εκ των οποίων ένας 22χρονος και δύο 14χρονοι.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα από 8 έως 20 Ιουλίου, διαπράχθηκαν τέσσερις κλοπές από καταστήματα, αποθήκη και οικόπεδο της περιοχής, με λεία διάφορα αντικείμενα (γεωργικά εξαρτήματα, τροχοί, ποτιστική μηχανή, μεταλλικοί σωλήνες, κλιματιστικά μηχανήματα κ.λ.π.). Όπως προέκυψε, σε όλες τις κλοπές ενέχονται ο 22χρονος και ο ένας 14χρονος, ενώ ο δεύτερος 14χρονος ενέχεται σε μία κλοπή.

Από τους αστυνομικούς, κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν νομότυπα. Επιπλέον κατασχέθηκε ένα όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης για την διάπραξη των κλοπών, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους και περιλαμβάνει τέσσερα ακόμη άτομα (γονείς των ανήλικων), για παραμέληση της εποπτείας τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής