Εξιχνιάστηκαν 14 κλοπές από οικίες και τουριστικά καταλύματα στη Ρόδο

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κατάφεραν να εξιχνιάσουν δεκατέσσερις περιπτώσεις κλοπής από κατοικίες και τουριστικά καταλύματα στη Ρόδο, εντοπίζοντας τους δράστες. Δράστες σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία είναι μια 33χρονη και ένας 28χρονος.

PACIFIC-SUN

Όπως διακριβώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας και συνδυαστικής αξιολόγησης στοιχείων, οι κατηγορούμενοι κατά το τελευταίο δίμηνο ενεργώντας βραδινές ώρες επιδίδονταν σε διάπραξη κλοπών από τουριστικά καταλύματα και κατοικίες στην πόλη της Ρόδου, το Φαληράκι, την Ιαλυσό και την Κρεμαστή.

Από τη μελέτη της εγκληματικής τους δραστηριότητας εξιχνιάστηκαν δεκατρείς κλοπές και μια απόπειρα κλοπής αντικειμένων, χρημάτων και ενοικιαζόμενου επιβατικού αυτοκίνητου, από ενοίκους τουριστικών καταλυμάτων και κατοικιών. Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, καθώς και το κλεμμένο όχημα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία οι δράστες προσήχθησαν και αφού ταυτοποιήθηκαν σχηματίστηκε σε βάρος τους ποινική δικογραφία για διάπραξη κλοπών, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής