Εξιχνιάστηκαν κλοπές – φθορές μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ στο Κάστρο Βοιωτίας

PACIFIC-SUN

Τρεις κλοπές – φθορές μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ, οι οποίες διαπράχθηκαν τον Ιούνιο του 2020, στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας εξιχνιάστηκαν. Για τις κλοπές, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες πέντε αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Ιουνίου, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδιασμού και επιχειρησιακών δράσεων, με στόχο την πρόληψη και καταστολή διάπραξης κλοπών μετασχηματιστών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς ένα αυτοκίνητο, το οποίο, μετά από καταδίωξη, εγκαταλείφθηκε από τους επιβαίνοντες σε αυτό, στην περιοχή της Τανάγρας και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Εντός του οχήματος, αλλά και πλησίον του σημείου εντοπισμού του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν εννέα πηνία μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ, εργαλεία, είδη ένδυσης και διάφορα προσωπικά αντικείμενα των δραστών.

Από την έρευνα, προέκυψε ότι οι τέσσερις δράστες ενέχονται στη διάπραξη των τριών κλοπών (ως φυσικοί αυτουργοί), ενώ ο πέμπτος συνεργός τους, παρείχε το όχημά του, για την διευκόλυνση της εγκληματικής δραστηριότητας της ομάδας. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής