Εξι συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Δυτική Αττική

Έξι άτομα συνελήφθησαν τις τελευταίες μέρες, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στις περιοχές της Δυτικής Αττικής.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα, το πρωί της περασμένης Τρίτης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε τέσσερις οικίες και ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στις περιοχές της Μάνδρας και του Ασπροπύργου, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Από τις έρευνες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2.451 γραμμαρίων, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, τρία περίστροφα, ένα κυνηγετικό όπλο, τρεις συσκευές εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος, δύο σπαθιά, δύο μαχαίρι, πλήθος φυσιγγίων, δύο κινητά τηλέφωνα και μία ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον το απόγευμα της 2 Νοεμβρίου, εντοπίστηκε στις Αχαρνές, αποθήκη με μεγάλο αριθμό προϊόντων απομίμησης-παρεμπορίου. Κα΄τα τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Κίνας, ηλικίας 25 και 36 ετών, υπεύθυνοι της αποθήκης.

Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για παράβαση του νόμου περί σημάτων.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφορίας σχετικά με χώρο αποθήκευσης απομιμητικών προϊόντων γνωστών εταιρειών στην περιοχή των Αχαρνών, εντοπίσθηκε αποθήκη στην περιοχή, εντός της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12.200 απομιμητικά ρολόγια, διαφόρων γνωστών εταιρειών.

Περαιτέρω, εξακριβώθηκε ότι διαχειριστές της αποθήκης ήταν οι δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν κατά την έξοδό τους από την αποθήκη, ενώ ακόμη κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο τους, ως μέσο μεταφοράς.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής