Έξι συλλήψεις για ζάρια στη Θεσσαλονίκη

Κατασχέθηκαν ζάρια, χρηματικό ποσό άνω των 3.000 ευρώ και καταγραφικό σύστημα αποτελούμενο από 3 κάμερες που λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια

PACIFIC-SUN

Σε λέσχη είχε μετατρέψει ο ιδιοκτήτης, ένα κατάστημα ίντερνετ-καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονικής και σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της διενέργειας παράνομων παιγνίων, προχώρησαν σε έξι συλλήψεις.

Πρόκειται για τον 32χρονoς ιδιοκτήτης του καταστήματος, καθώς και πέντε άτομα, ηλικίας 18 έως 48 ετών, οι οποίοι στο σύνολο τους συμμετείχαν σε παράνομο τυχερό παίγνιο με ζάρια.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων δύο ζάρια, το χρηματικό ποσό των 3.095 ευρώ, δύο κεντρικοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα καταγραφικό μηχάνημα και τρεις κάμερες, τα οποία κατέγραφαν χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση των Νόμων περί παιγνίων και για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής