Εξαρθρώθηκε σπείρα για κλοπές στην αερογέφυρα του Πυρίου

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου το πρωί, στον οικισμό του Πυρίου Θηβών. Συνελήφθησαν δύο μέλη εγκληματικής ομάδας, ηλικίας 15 και 36 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ακόμη τρία ακόμα, ηλικίας 14, 20 και 29 ετών.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εξόρμησης, επετεύχθη η εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη σωρείας κλοπών και αποπειρών κλοπών, κυρίως στην αερογέφυρα του Πυρίου και πέριξ του Οικισμού.

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, τουλάχιστον από τις αρχές Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, οι ανωτέρω ενέχονται, με την ίδια ή διαφορετική σύνθεση ανά περίπτωση, στη διάπραξη συνολικά δεκαπέντε κλοπών και έξι αποπειρών κλοπών, κυρίως σε βάρος οδηγών διερχόμενων και προσωρινά σταθμευμένων οχημάτων.

Η λεία που αποκόμισαν τα μέλη της σπείρας από την παράνομη και εξακολουθητική δράσης τους, περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές (κυρίως κινητά τηλέφωνα) και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των παθόντων, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 3.700 ευρώ.

Συνολικά, κατά τη διάρκεια της ευρείας κλίμακας επιχείρησης, ελέγχθηκαν εβδομήντα επτά άτομα και επτά οχήματα, προσήχθησαν είκοσι πέντε άτομα και διενεργήθηκαν εννέα έρευνες σε οικίες, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής