Εβδομήντα δύο συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Πελοπόννησο

Εβδομήντα δύο άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

PACIFIC-SUN

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε επτακόσια ενενήντα επτά άτομα, καθώς και σε εξακόσια τρία οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν δεκαέξι άτομα, ενώ συνελήφθησαν εβδομήντα δύο άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν στην Αργολίδα, ένα άτομο για ναρκωτικά, τρία για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ένα για καταδικαστικό έγγραφο, έξι για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορία και τρία άτομα, που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στην Αρκαδία συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο, ένα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, δύο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένα για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, και ένα που διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Στην Κορινθία συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά και πέντε για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Στη Λακωνία, ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο, ένα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, οκτώ για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έξι για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και ένα που διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά, τέσσερα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, πέντε για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δεκαπέντε γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής