Εθελοντές καθάρισαν τη «γειτονιά» του Αστεροσκοπείου Αθηνών (VIDEO)

Από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν δεκάδες μέλη του συνΑθηνά και εθελοντές στην πλατεία Αγίας Μαρίνας, με κουβάδες, σκούπες, πινέλα και χρώματα για να καθαρίσουν την περιοχή, να βάψουν την περίφραξη του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ώστε να δώσουν μία πιο ευχάριστη νότα στην πόλη.

PACIFIC-SUN

Αρχικά έγινε καταγραφή των σημείων που χρειάζονται επέμβαση και σύντομα τα πλυστικά συστήματα, χορηγία γνωστής εταιρείας πήραν εμπρός για τον καθαρισμό από επικαθίσεις αιθάλης, παλαιών σπρέι, καθώς και σκόνης. Στη συνέχεια, προχώρησαν στην επίστρωση ειδικής σύνθεσης σε απόχρωση ώχρας, η οποία θα επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό παρόμοιων φθορών στο μέλλον.

Η επιχείρηση καθαρισμού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο παρόμοιων ενεργειών σε είκοσι πέντε σημείων στην πόλη των Αθηνών, όσα δηλαδή και τα χρόνια που βρίσκεται η εταιρεία συστημάτων καθαρισμού στη χώρα μας.

Τα μηχανήματα καθαρισμού που χρησιμοποιήθηκαν, μετά το πέρας των εργασιών παραδόθηκαν στους εκπροσώπους του Αστεροσκοπείου Αθηνών για τη συντήρηση της περιοχής. Σε «αντάλλαγμα», οι εθελοντές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο εσωτερικό του Αστεροσκοπείου.

Δείτε το video

Φωτογραφία: © Φοίβος – Απόλλων Διαμάντης | dytikesmaties.gr
Φωτογραφία: © Φοίβος – Απόλλων Διαμάντης | dytikesmaties.gr
Φωτογραφία: © Φοίβος – Απόλλων Διαμάντης | dytikesmaties.gr

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής