Τέσσερις συλλήψεις σε υπό κατάληψη κτίριο στη συμβολή των οδών Ζαΐμη και Τοσίτσα

Ερευνα σε υπό κατάληψη κτίριο στη συμβολή των οδών Ζαΐμη και Τοσίτσα στα Εξάρχεια πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Εντός του κτιρίου βρέθηκαν και συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, τρεις αλλοδαποί και ημεδαπός.

PACIFIC-SUN

Εντός του κτιρίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης 147 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, έξι δισκία «έκσταση», ηλεκτρονική και αναλογική ζυγαριά, χρησιμοποιημένη χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, δύο χειροβομβίδες-καπνογόνα και πλαστικές ρέπλικες πιστολιού και τυφεκίου.

Επιπλέον, σπαθί και μαχαίρι, εννέα κινητά τηλέφωνα, τέσσερα διαβατήρια και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, άδεια οδήγησης και τραπεζική κάρτα, τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δύο κάρτες μνήμης και usb. Ακόμη, στο υπόγειο του κτιρίου βρέθηκε δίκυκλο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών και οδηγούνται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής