Επιστολή ΙΣΑ στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ για τον συμψηφισμό

Επιστολή στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Σ. Μπερσίμη απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ζητάει εγγράφως απαντήσεις στα ερωτήματα που του έχουν θέσει από τις 19 Οκτωβρίου για την ενημέρωση των ιατρών μελών τους, ώστε να είναι σε θέση να αποδεχτούν ή να απορρίψουν κατά την ελεύθερη βούλησή τους την πρόταση συμψηφισμού.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σημειώνει πως δεν έχουν λάβει σαφή και ζητεί έγγραφη απάντηση στα ακόλουθα ερωτήματα: «Πότε και με ποιο ακριβώς τρόπο θα κληθούν να καταβάλουν το υπερβάλλον οι πάροχοι εκείνοι οι οποίοι, μετά τον κατά τον παραπάνω υπολογισμό του ΕΟΠΥΥ, έχουν οφειλή; Ποια θα είναι η αντιμετώπιση του οφειλέτη παρόχου αν αποδεχθεί ή αν δεν αποδεχθεί τον προτεινόμενο συμβιβασμό. Ποιες θα είναι οι συγκεκριμένες συνέπειες απόρριψης της προτάσεως συμβιβασμού για τον πάροχο; Αιτηθήκαμε σε κάθε περίπτωση, οι δόσεις να είναι τουλάχιστον 120, τηρώντας ίσο μέτρο με εκείνο που ισχύει και για τους λοιπούς οφειλέτες του δημοσίου. Ποια είναι η απόφασή σας και τι θα ισχύσει; και τέλος, πώς και πότε θα αποδοθούν τα οφειλόμενα σε εκείνους εκ των παρόχων μελών μας που θα πρέπει μετά τον συμψηφισμό να εισπράξουν από τον ΕΟΠΥΥ αμοιβή».

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών παράλληλα ενημερώνει τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, ότι προσέφυγε στο Συνήγορο του Πολίτη με αναφορά και υπόμνημά του.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής