Επιχείρηση «έγδυσε» 38χρονος στην Ημαθία

Μία απίστευτη υπόθεση κλοπής εξιχνίασε η αστυνομία, με τη σύλληψη ενός 38χρονου, ο οποίος, αρχικά έκλεψε φορτηγό επιχείρησης στην Πέλλα και στη συνέχεια, άδειασε τα γραφεία της, στην Ημαθία. Η συνολική του λεία εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 8.500 ευρώ.

PACIFIC-SUN

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 38χρονος, τα ξημερώματα της Τρίτης, αφαίρεσε από επιχείρηση σε περιοχή της Ημαθίας, χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικές συσκευές, χρησιμοποιώντας φορτηγό της επιχείρησης, το οποίο είχε νωρίτερα κλέψει από την Πέλλα.

Άμεσα εκδόθηκαν αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων το μεσημέρι της Τρίτης, εντοπίστηκε ο 38χρονος από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, να κινείται με το κλεμμένο φορτηγό, στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης -Βέροιας και αφού ακινητοποιήθηκε συνελήφθη.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο 38χρονος σε περιοχή της Πέλλας, βρέθηκαν μεταξύ άλλων μέρος των κλεμμένων ηλεκτρονικών συσκευών οι οποίες και αποδόθηκαν μαζί με το Ι.Χ.Φ. όχημα σε εκπρόσωπο της επιχείρησης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής