Επιασαν τέσσερα άτομα για λαθρεμπόριο σε Προμαχώνα, Έδεσσα και Χαλκιδική

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στον Προμαχώνα, στην Έδεσσα και στη Χαλκιδική σε διαφορετικές περιπτώσεις για λαθρεμπόριο προϊόντων. Κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από 1.200 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 340 λίτρα λαθραίων αλκοολούχων ποτών.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθη ένας 62χρονος Βούλγαρος, στον Προμαχώνα, ο οποίος εισήγαγε και μετέφερε με όχημα, συνολικά 230 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε και ένας 65χρονος Βούλγαρος, ο οποίος μετέφερε με όχημα, συνολικά 115,4 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Μία 56χρονη συνελήφθη στην Έδεσσα, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικίας της, διαπιστώθηκε να κατέχει 660 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Για λαθραία τσιγάρα συνελήφθη και μία 64χρονη σε περιοχή της Χαλκιδικής, γιατί στην οικία της διαπιστώθηκε να κατέχει 627 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής