Επιασαν 18χρονους για διαρρήξεις αυτοκινήτων στο Μαρούσι

Δύο 18χρονου συνελήφθησαν, το πρωί της περασμένη Τρίτης για διαρρήξεις-κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στο Μαρούσι. Εξιχνιάστηκαν συνολικά δεκαπέντε κλοπές.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, το πρωί της περασμένης Τρίτης, οι δύο 18χρονοι διέρρηξαν στην οδό Νερατζιωτίσσης στο Μαρούσι, σταθμευμένο όχημα, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από εκτός υπηρεσίας, αστυνομικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που περνούσε από το σημείο.

Ο αστυνομικός ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, έπειτα από αναζητήσεις τους εντόπισαν και αφού τους ακινητοποίησαν τους προσήγαγαν στο Τ.Α. Αμαρουσίου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, είδη ρουχισμού, γυαλιά ηλίου, συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα του Τ.Α. Αμαρουσίου, οι δράστες είχαν διαπράξει συνολικά δεκαπέντε κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής