Εντοπίστηκε κοντέινερ με χιλιάδες αναβολικά σε δοχεία με ελιές στη Θήβα

Χιλιάδες αναβολικά κάθε μορφής περιείχε εμπορευματοκιβώτιο μεταφορικής εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών. Τα αναβολικά είχαν τοποθετηθεί σε μεταλλικά δοχεία που περιείχαν ελιές, καθώς και εντός χάρτινης συσκευασίας καλλυντικών, οι οποίες προερχόντουσαν από αντίστοιχες εταιρείες που εδρεύουν σε περιοχές της Αττικής.

PACIFIC-SUN

Οι εταιρείες αποτελούσαν και τους φερόμενους αποστολείς, όμως στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι τα συνοδευτικά παραστατικά έγγραφα της παραγγελίας ήταν πλαστά.

Συνολικά από τους αστυνομικούς βρέθηκαν εντός του εμπορευματοκιβωτίου και κατασχέθηκαν 123 κυτία που περιείχαν συνολικά 10.650 δισκία αναβολικών σκευασμάτων, 2.791 φιαλίδια – αμπούλες, που περιείχαν αναβολικές ουσίες σε υγρή μορφή, νάιλον συσκευασία που περιείχε συνολικά 10.418 δισκία, η χημική σύσταση των οποίων θα διερευνηθεί εργαστηριακά και κενές χάρτινες συσκευασίες, με εμπορικές ονομασίες αναβολικών σκευασμάτων.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπισθούν οι αποστολείς και οι παραλήπτες του «δέματος», οι οποίοι αντιμετωπίζουν, μεταξύ άλλων, κατηγορίες για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού και καταπολέμησης του ντόπινγκ.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής