Εντοπίστηκε φυτώριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης στο Κορωπί

Ενα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο-φυτώριο, υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, στην περιοχή του Κορωπίου, κατάφεραν να εντοπίσουν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Τ.Α. Κρωπίας, 

PACIFIC-SUN

Κατόπιν αναζητήσεων, απογευματινές ώρες της 24ης Ιουνίου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, σε περιοχή της Λακωνίας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βοιών Λακωνίας και του Αστυνομικού Σταθμού Ελαφονήσου, δύο 28χρονοι ημεδαποί, (ένας άνδρας και μία γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση των Νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από ενδελεχή αστυνομική διερεύνηση πληροφορίας σχετικά με καλλιέργεια φυτείας κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση, η οποία εκτείνετο τόσο στην καλλιέργεια όσο και στην περαιτέρω διακίνηση τον ποσοτήτων κάνναβης, μετά την επεξεργασία των δενδρυλλίων. Επιπρόσθετα εντοπίσθηκε και ο χώρος που είχαν εγκαταστήσει το παράνομο εργαστήριο-φυτώριο.

Κατόπιν των ανωτέρω, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στην περιοχή του Κορωπίου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε, εντός οικίας, πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων με την υδροπονική μέθοδο.

Από τις έρευνες στην προαναφερόμενη οικία, καθώς και σε έτερη οικία που χρησιμοποιούσαν οι δράστες βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 98 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, ύψους από 20 έως 150 εκατοστά του μέτρου, 1.870 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου – φυτωρίου καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα πιστόλι 9 mm, το χρηματικό ποσό των 5.208 ευρώ, σιδηρογροθιά, πέντε φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, συσκευές κινητής τηλεφωνίας και κάρτες sim και ένα αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής