Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στο Ρέθυμνο

Ολοκληρώθηκε χθες αστυνομική επιχείρηση σε ορεινή περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από διακόσια επτά δενδρύλλια κάνναβης.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου

Στην επιχείρηση αυτή, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε δασώδης περιοχή του παραπάνω Δήμου, μία φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους διακόσια επτά δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής