Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ένοπλων ληστών στην Κυψέλη

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία για ένοπλους ληστές, οι οποίοι, μετά από ληστεία σε καφετέρια και απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, έγιναν αντιληπτοί, καταδιώχθηκαν από αστυνομικούς και σε εξέλιξη είναι αναζητήσεις στην περιοχή της Κυψέλης.

PACIFIC-SUN

Συγκεχυμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν στις 22:30 περίπου το βράδυ, όταν οι δύο δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά και προτεταμένο πιστόλι προχώρησαν σε μία ληστεία σε καφετέρια, από όπου απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό και σε μία απόπειρα ληστείας, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ που βρισκόταν σε μικρή απόσταση.

Προστρέξαντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, τους εντόπισαν και άρχισαν να τους καταδιώκουν.  Οι δύο δράστες φέρεται όμως «ταμπουρώθηκαν» σε σχολείο που τελεί υπό κατάληψη και άμεσα ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας.

Από το γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής επιβεβαιώνεται το περιστατικό και επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, όχι όμως και για το ότι οι δύο δράστες βρήκαν καταφύγιο σε σχολείο.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής