Εν μέσω απαγόρευσης… αυτοκίνητο έπεσε σε βιτρίνες καταστημάτων στο Περιστέρι

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα επί της οδού Σικάγου, στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του αυτοκινήτου και να προκληθούν υλικές ζημιές σε προσόψεις καταστημάτων.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής, το ασημί αυτοκίνητο μάρκας Skoda Octavia, εξετράπη της πορείας του, σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία του Περιστερίου, που βρίσκεται ανάμεσα στην πλατεία «Δέγλερη» και την πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Το αυτοκίνητο κάνοντας μία τρελή πορεία, χτύπησε σε προστατευτικά κάγκελα και προσέκρουσε σε προσόψεις καταστημάτων. Η πορεία του διακόπηκε στο κέντρο της οδού, με εμφανείς τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν τόσο στο όχημα, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.

Οι περίοικοι από τον θόρυβο βγήκαν στο δρόμο και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη της Τροχαίας, καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής, το οποίο δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Από το αρμόδιο τμήμα της Αστυνομίας αναμένεται να διενεργηθεί έρευνα ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα.

Δείτε τις φωτογραφίες αναγνώστη

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής