Ελευσίνα: Ανήλικοι λήστεψαν μαθητές που είχαν πάει εκδρομή – 6 συλλήψεις

PACIFIC-SUN

Ρεπορτάζ: Αδάμ Αλεξόπουλος

Χειροπέδες σε έξι ανήλικους ηλικίας από 14 έως και 17 ετών πέρασαν το μεσημέρι της Δευτέρας, αστυνομικοί για το νέο περιστατικό παραβατικότητας που έγινε, στην περιοχή της παραλίας Ελευσίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες, εκ των οποίων ένας 14χρονος, δύο 15χρονοι, δύο 16χρονοι και ένας 17χρονος κατηγορούνται ότι προσέγγισαν επί της οδού Σαλαμίνος δύο μαθητές γυμνασίου σχολείου του Πειραιά, οι οποίοι είχαν πάει εκδρομή στην περιοχή. Με την απειλή σουγιά τους ακινητοποίησαν και τους απέσπασαν ένα τσαντάκι, το χαρτζιλίκι τους και ένα μπουφάν.

Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο τα θύματα πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ελευσίνας και κατήγγειλαν το περιστατικό. Έδωσαν μάλιστα περιγραφή των δραστών και σύντομα, οι αστυνομικοί που τους υπέδειξαν φωτογραφίες από άτομα που έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν, έφτασαν στα ίχνη τους.

Ένας εξ αυτών αναγνωρίστηκε από τα θύματα, αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια συνελήφθη. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του φέρεται πως υπέδειξε τους συνεργούς του και εκείνοι με τη σειρά τους κλήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σε βάρος των έξι ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής