Εκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ της Κυριακής 6/12

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού προβλέπεται σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, η οποία θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.

PACIFIC-SUN

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου τα νησιά του Ιονίου και από αργά τη νύχτα η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος.
Στις περιοχές αυτές τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το μεσημέρι της
Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου.

Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και μέχρι το μεσημέρι βαθμιαία η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τις βραδινές ώρες.

Πρόσκαιρα, από τις πρωινές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου, η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η Εύβοια, η ανατολική Πελοπόννησος και οι Κυκλάδες.

Σήμερα Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο Ιόνιο θα πνέουν θυελλώδεις νότιοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 και πρόσκαιρα τις βραδινές ώρες έως 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής