Έκρυβαν ηρωίνη σε νιπτήρα τουαλέτας και σε χρησιμοποιημένη βρεφική πάνα στη Θεσσαλονίκη

Μία 23χρονη και ένας 46χρονος συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Μενεμένης για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Σε νιπτήρα τουαλέτας και χρησιμοποιημένη βρεφική πάνα βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη ποσότητα ηρωίνης έτοιμη να διοχετευτεί σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα, μεσημεριανές ώρες χθες, στην περιοχή της Μενεμένης, κατασχέθηκαν από οικία που διέμενε η 23χρονη και παρευρισκόταν ο 46χρονος τρία δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 794 γραμμαρίων έτοιμα να διοχετευτούν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων.

Επιπλέον, μαχαίρι και δύο κομμάτια πλακιδίων με υπολείμματα ναρκωτικών, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 2.339,90 ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, 5 κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους, πακέτο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και τρεις κάρτες SIM.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκαν οι ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών επιμελώς κρυμμένες σε στήριγμα νιπτήρα εξωτερικής τουαλέτας και σε χρησιμοποιημένη βρεφική πάνα. Επιπρόσθετα, η 23χρονη γυναίκα, πριν την επικείμενη έρευνα, προσπάθησε να «εξαφανίσει» την ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας απορρίπτοντάς την σε λεκάνη τουαλέτας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής