Εκδόθηκε απόφαση κατεδάφισης αυθαίρετης κεραίας απέναντι από σχολείο στο Ίλιον

«Για δικαίωση των αγώνων των κατοίκων του Ιλίου», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Αλληλέγγυα Πόλη», μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, για την οριστική κατεδάφιση της αυθαίρετης κεραίας κινητής τηλεφωνίας της VODAFONE που βρίσκεται απέναντι από το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, επί της οδού Αγίου Νικολάου 103.

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 33680/1719 έγγραφο του Τμήματος Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής η κατεδάφιση των τελεσίδικα αυθαίρετων κατασκευών, όπως αυτές περιγράφονται στην με Α.Υ. 71/2013 οριστική έκθεση αυθαιρέτων, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μαΐου και ώρα 09:00. Η κατεδάφιση θα πραγματοποιηθεί από συνεργείο που διαθέτει ο Δήμος Ιλίου.

«Η αυθαιρεσία των εταιριών κινητής τηλεφωνίας πρέπει να σταματήσει άμεσα. Θεωρούμε επιτακτική την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου που διέπει την αδειοδότηση της λειτουργίας των κεραιών κινητής τηλεφωνίας ώστε να προστατεύεται η δημόσια υγεία», καταλήγει σε ανακοίνωσή της η «Αλληλέγγυα Πόλη».

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας