Εισβολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο στούντιο της ΕΡΤ

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και το στούντιο, όπου ήταν σε εξέλιξη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού κατάφεραν να εισβάλουν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ, αναπληρωτές εκπαιδευτικοί.

PACIFIC-SUN

Οι εκπαιδευτικοί έχουν αντιταχθεί από την πρώτη στιγμή στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, το οποίο αφορά το νέο σύστημα διορισμού των καθηγητών και με την αλλαγή της χρονιάς πραγματοποιούν εντατικά κινητοποιήσεις.

Η εισβολή των εκπαιδευτικών ήταν ιδιαίτερα θορυβώδης και η παρουσιάστρια του δελτίου διέκοψε τον συνάδελφό της και εν συνεχεία τη ροή του δελτίου, ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό για τις έκτακτες διαφημίσεις που θα ακολουθούσαν.

Κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος, οι καθηγητές οδηγήθηκαν στο Studio 3 του σταθμού, από όπου λίγο αργότερα, τους δόθηκε βήμα για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο, να ενημερώσουν το τηλεοπτικό κοινό για τα αιτήματα και τις συνέπειες της ψήφισής του και κάλεσαν όλους τους εργαζόμενους, τους φοιτητές και τους μαθητές να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, έκαναν αναφορά και στην επιλογή της ΕΡΤ να μην διαθέσει όπως είπαν χρόνο στις κινητοποιήσεις τους, καθώς και στην καταστολή τους από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν διαδηλωτές.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής