Είχε εγκαταστήσει υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης στη Βόνιτσα

Ενας άνδρας συνελήφθη προχθές το απόγευμα, σε δημοτικό διαμέρισμα της Βόνιτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ο οποίος είχε εγκαταστήσει υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνες σε οικίες του δράστη. Εκεί βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά επτά δενδρύλλια υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης και εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης: αναλογικός μετρητής υγρασίας, ανεμιστήρας, θερμαντικό σώμα, ηλεκτρικός λαμπτήρας, θερμόμετρο – υγρασιόμετρο, αλουμινένιος αεραγωγός με ανεμιστήρα.

Επιπλέον, τρία πιστόλια, από τα οποία τα δύο είναι ημιαυτόματα και το ένα είναι replica, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 1,6 γραμμάρια κάνναβης, ένα μεταλλικό τρίφτη και επτά μπουκάλια με λίπασμα και εργαλεία περιποίησης των φυτών.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, καθώς και παράνομη οπλοκατοχή οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής