Εφυγε από τη ζωή η εικονολήπτρια του «Καλημέρα Ελλάδα», Μαίρη Μάτσα

PACIFIC-SUN

Εικονολήπτρια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» στον Ant1 ήταν η γυναίκα που έχασε τη ζωή της, συνέπεια τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Μεσογείων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης κατά τη διάρκεια της εκπομπής ήταν η εικονολήπτρια της κάμερας 3, της κάμερας που μετέφερε την εικόνα του ίδιου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο κ. Παπαδάκης είπε: «Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί. Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε. Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαίρη Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας.

Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι.

Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι δεν απαντούσε, κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ και το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία» και συμπλήρωσε: «Θα θέλαμε να την αναπαύσει ο Θεός, ένα υπέροχο παιδί, ένα υπέροχο πλάσμα. Μαράκι καλό ταξίδι».

Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος Λάζος Μαντικός περιέγραφε τα αίτια του δυστυχήματος. Το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση στο ρεύμα προς Μαραθώνα, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε στο ύψος της γέφυρας του Σταυρού και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου και λίγο αργότερα ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα χτύπησε πάνω του.

Δείτε το video

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής