Δύο τραυματίες αστυνομικοί και μία προσαγωγή σε επεισόδια έξω από το ΑΤ Ακροπόλεως

Δύο αστυνομικοί ελαφρά τραυματίες και μία προσαγωγή ατόμου είναι το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ομάδας ατόμων διαφόρων συλλογικοτήτων που πραγματοποιούσαν προγραμματισμένη πορεία για το AirBnB συγκρούστηκαν με διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από το ΑΤ Ακροπόλεως.

PACIFIC-SUN

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αναφέρεται ότι περίπου 50 με 80 άτομα στη θέα της αστυνομικής δύναμης έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, πέταξαν πέτρες και καδρόνια εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ άλλοι που βρίσκονταν στο σημείο προχώρησαν σε μία προσαγωγή.

Από την δική τους πλευρά ωστόσο ορισμένοι από τους διαδηλωτές, δίνουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα. Σημειώνουν μεταξύ άλλων, ότι για την πορεία έκανε κάλεσμα η «Πρωτοβουλία Κατοίκων Κουκακίου και γύρω περιοχών» και συμμετείχαν σε αυτή περίπου 250 άτομα.

Σύμφωνα με αυτούς, η πορεία κινήθηκε από το Κουκάκι προς τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και επιστρέφοντας, πέρασε μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Κουκακίου. Στο σημείο υπήρξαν φραστικές προκλήσεις από διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν παραταγμένη μπροστά στο κτίριο και ακολούθησε επίθεση με γκλόμπς και βομβίδες κρότου λάμψης.

Σε κάθε περίπτωση δεν ήμασταν εκεί για να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί και σε ποιο βαθμό, η κάθε πλευρά έχει δίκιο.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής