Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας

Κατασχέθηκαν πάνω από 4,6 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

PACIFIC-SUN

Δύο άτομα συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οργανώθηκε επιχείρηση και πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 41χρονο και συνοδηγό έναν 20χρονο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι κατείχαν και μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της χώρας, δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 4 κιλών και 647 γραμμαρίων, τις οποίες ο 20χρονος είχε εισάγει προηγουμένως στη χώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν 4 κιλά και 647 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,  ένα αυτοκίνητο, δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και 18.900 Λεκ Αλβανίας.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής