Δύο συλλήψεις για κλοπή αυτοκινήτου και απόπειρα κλοπής από επιχείρηση

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, κλοπή αυτοκινήτου και απόπειρα κλοπής από επιχείρηση, που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες της 19ης Ιουλίου στο νομό Έβρου. Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο άνδρες, ηλικίας 22 και 21 ετών στην Κομοτηνή.

PACIFIC-SUN

Σε βάρος των δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης (συμμορία) και της κλοπής.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, αρχικά οι δύο δράστες αφαίρεσαν από αγροτική περιοχή του Έβρου ένα αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, μετέβησαν με το παραπάνω όχημα σε επιχείρηση, που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, όπου προσέκρουσαν στην είσοδό της, προκειμένου να την διαρρήξουν, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή. Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης το αφαιρεθέν όχημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής